+36-30/219-6590, +36-30/613-8678 hidromechanikakft@gmail.com

Magyar földbe
magyar vasat!

Üdvözöljük a Hidromechanika Kft. weboldalán.
Cégünk a mezőgazdasági kopóalkatrészek gyártására szakosodott.

Cégünkről röviden

Társaságunkat a rendszerváltást követően Putnokon, az Egyetértés Termelőszövetkezet jól működő ipari főágazatának folytatásaként alakították magánszemélyek 1991-ben.

Több évtizedes szakértelem

Az itt dolgozó szakemberek felhasználva a több évtizedes tudásukat és átvéve a nagy múltú európai cégek évszázados tapasztalatait, fejlesztették fel a legkorszerűbb technológiára az abrazív kopásnak ellenálló alkatrészek gyártását, a legkülönfélébb gyártmányú géptípusokhoz és valamennyi talajművelő munkához.

Egyedi termékpaletta

Kis tételben gyártunk komplett ekéket, rögtörő hengereket, lazítókat, illetve a környék lakosainak végzünk általános lakatos és forgácsoló munkákat. Forgalmazunk hegesztő hozaganyagokat és eszközöket is.

Otthon a szakmában

A társaság fő tevékenysége a traktorok után kapcsolható mezőgazdasági munkagépek, talajművelés során a  földben elkopó alkatrészeinek gyártása. 

20 éve a piacon 

20 éve hagyományosan gyártói vagyunk a hazai piacon értékesített HM-01-es vonószerkezetnek, illetve kifejlesztésre került a GKN német társaság részére egy újabb vonószerkezet család.

Európai Uniós nyertes pályázataink

Pályázat a Hidromechanikai Kft. hőkezelési technológiai hátterének fejlesztésére

Munkahelyi képzések
a Hidromechanika Alkatrészgyártó Korlátolt Felelősségű Társaságnál

Mezőgazdasági kopóalkatrészek gyártása

Társaságunk több évtizedes saját és 200 éves haladó tapasztalat átvételének alkalmazásával tervez és gyárt mezőgazdasági kopóalkatrészeket. Az alapanyagok a célnak világviszonylatban is a legmegfelelőbb mikroötvözésű bóracélok, melyeket korszerű technológiával alakítunk a földmegmunkáló gépek kopóalkatrészeivé.

Egyedi, esetleg beazonosíthatatlan mezőgazdasági kopóalkatrészek gyártása

Azokat az alkatrészeket, melyeket vevőink nem tudnak beazonosítani, vagy régen nem járatosak, akár kopott minták alapján rekonstruáljuk. Amennyiben nincs szerszámunk a gyártáshoz, úgy kézzel kovácsolva gyártjuk újra, vagy a megrendelő elképzelése szerint megváltoztatva gyártjuk le.

Mezőgazdasági gépek és gépegységek gyártása, javítása 

Többnyire gépgyártók megrendelésére egyes géprészeket vagy több esetben komplett gépet gyártunk. Például: Komplett ekefejeket, művelőfejeket lazítókhoz, rögtörőhenger egységeket vagy akár komplett ágy- illetve váltvaforgató ekéket, kultivátorokat, lazítókat, hozott tervek vagy minta alapján.

Állattartó telepek Állattartó telepek és acél szerkezetek gyártása és forgalmazása 

Ló, szarvasmarha, juh, baromfi állatartót telepek tartástechnológiai eszközökeinek
( etető, terelő, fejő, nyíró, körmöző, oltó, stb.) és acél szerkezeteinek gyártása, forgalmazása.

Erőgépek vonószerkezeteinek gyártása, erdészeti traktorok felszerelése

Évtizedek óta gyártói vagyunk a HM-01-es vonószerkezetnek, melynek ún. liftes változatát is kifejlesztettük a Belarus Hungáriának. Legújabb fejlesztésünk a GKN német társaság részére a KU 200-as vonószerkezet család, melynek folyamatban van a TÜV minősítése. A Belarus Hungáriával kitűnő kapcsolatot ápolunk, így megbízásukból erdőben dolgozó MTZ traktorokat látunk el bukócsővel, hasi pajzzsal, üveg és lámpavédelemmel, illetve szerelünk rá hidraulikus rönkrendező tolólapot előre, és rönkfogót hátra.

CO₂ hegesztőhuzalok és tartozékok kereskedelme

10 éve importálunk Kínából SG 2 -es, CO₂ hegesztőhuzalokat, pajzsokat, gázterelőt, áramátadót stb. Az SG 2 -es huzalt 0,8; 1,0; 1,2 ; 1,6 mm-es vastagságban áruljuk raklapos és dobozos tételben.

Építő-, föld- és bányaipari gépalkatrészek gyártása

Az építő, földmunka és bányaipari gépeknek azon alkatrészeit javítjuk, melynek a felülete gyorsan elkopik és ezeket tartóssá kell tenni. Többnyire földnyeső gépek kanalai és tolólapjai, vagy földfúrók élei, illetve bányászati őrlőgépek törőrostái törőkalapácsai, belső béléspajzsai. Ezeket vagy megfelelő anyagból hőkezeléssel vagy felhegesztéssel készítjük.

Vegye fel velünk a kapcsolat akár most!

Elérhetőek vagyunk itt

Székhelyünkés szállítási címünk:

3630 Putnok, BajcsyZs. u. 50.
Telefon/fax:
+36-48/430-049
+36-30/219-6590
+36-30/613-8678

E-mail címünk:

hidromechanikakft@gmail.com

Oldalunk látogatottsága:
counter for website

Üzenjen nekünk!